Çağdaş Sözlük

nabud ~ نابود

Redhouse Sözlüğü - nabud ~ نابود maddesi. Sayfa: 2059 - Sira: 17

1880 yılı, Redhouse Türkçe İngilizce sözlüğü nabud - نابود ingilizce anlamı, نابود - nabud osmanlıca ne demek. İngilizce osmanlıca sözlükte نابود - nabud kelimesi nasıl geçiyor. nabud osmanlıca nasıl yazılır. nabud nedir, nabud ne demek arapca yazılışı.

نابود means in Ottoman Turkish. What does that mean in the Ottoman language نابود. نابود attoman turkish I mean, نابود What is the meaning of the word, what does it mean in turkish نابود, Ottoman Turkish English Dictionary

نابود ما هي الكلمات الإنجليزية تعني؟ نابود تعني باللغة الإنجليزية. نابود ماذا يعني في اللغة العثمانية. نابود ماذا يعني التركي. العثماني قاموس اللغة الإنكليزية. قاموس اللغة الإنجليزية نابود

نابود چه کلمات انگلیسی چیست؟ نابود به معنای انگلیسی. نابود چه در زبان عثمانی بود. نابود به چه معنی است ترکی. واژه نامه انگلیسی عثمانی. فارسی انگلیسی فرهنگ لغت نابود

nabud ~ نابود güncel sözlüklerde anlamı:

NABUD ::: (Nâ-bud) f. Mâdum, yok olan, bulunmayan. * İflas etmiş. Perişan olmuş. * So adan yok olan.

nâ-bûd ::: (f. b. s.) : 1) yok olan, bulunmıyan. (bkz. : ma'dûm). 2) sonradan yok olan. 3) iflâs etmiş, perişan olmuş, (bkz. : muzmahil)

nâbûd ::: yok , yokluk , perişan

nabud ::: (na-bud) madum , yok olan , bulunmayan , iflas etmiş , perişan olmuş , sonradan yok olan

nâbûd ::: ‬yok

nâbûd ::: yokluk

nâbûd ::: perişan

nâ-bûd ::: (f. b. s.) 1) yok olan, bulunmıyan. (bkz. : ma'dûm). 2) sonradan yok olan. 3) iflâs etmiş, perişan olmuş, (bkz. : muzmahil)

NABUD :::

(Nâ-bud) f. Mâdum, yok olan, bulunmayan. * İflas etmiş. Perişan olmuş. * Sonradan yok olan