Çağdaş Sözlük

muavin ~ معاون

Redhouse Sözlüğü - muavin ~ معاون maddesi. Sayfa: 1900 - Sira: 3

1880 yılı, Redhouse Türkçe İngilizce sözlüğü muavin - معاون ingilizce anlamı, معاون - muavin osmanlıca ne demek. İngilizce osmanlıca sözlükte معاون - muavin kelimesi nasıl geçiyor. muavin osmanlıca nasıl yazılır. muavin nedir, muavin ne demek arapca yazılışı.

معاون means in Ottoman Turkish. What does that mean in the Ottoman language معاون. معاون attoman turkish I mean, معاون What is the meaning of the word, what does it mean in turkish معاون, Ottoman Turkish English Dictionary

معاون ما هي الكلمات الإنجليزية تعني؟ معاون تعني باللغة الإنجليزية. معاون ماذا يعني في اللغة العثمانية. معاون ماذا يعني التركي. العثماني قاموس اللغة الإنكليزية. قاموس اللغة الإنجليزية معاون

معاون چه کلمات انگلیسی چیست؟ معاون به معنای انگلیسی. معاون چه در زبان عثمانی بود. معاون به چه معنی است ترکی. واژه نامه انگلیسی عثمانی. فارسی انگلیسی فرهنگ لغت معاون

muavin ~ معاون güncel sözlüklerde anlamı:

MUAViN ::: Yardımcı. Yardım eden. Vekil. * Mekteblerde ve resmi dairelerde müdürden so a gelen idare memuru.

maavin ::: (a. i. maûnet'in c.) : 1) yardımlar. 2) azıklar, yol yiyecekleri.

muâvin ::: yardımcı.

Muavin :::

1. Yardımcı
    Örnek: Kalkmak üzere olan otobüsün muavini seslendi. N. Cumalı

2. Bir görevlinin, bir yöneticinin işine yardım eden, yokluğunda yerini ve yetkilerini üzerine alan kimse.

muâvin ::: yardımcı

muavin ::: ‬yardımcı

Muavin ::: Yardımcı

maavin ::: (a. i. maûnet'in c.) 1) yardımlar. 2) azıklar, yol yiyecekleri.

Muavin ::: Yardımcı

muavin ::: yardımcı

muavin :::

yardımcı

MUAVİN :::

Yardımcı. Yardım eden. Vekil. * Mekteblerde ve resmi dairelerde müdürden sonra gelen idare memuru